A day to remember!

publicerat i Allmänt;
Idag vid denna tiden, 29 Mars 22:48 kom du äntligen efter att ha haft det för skönt i mammas mage. Hela 54 cm och 3730 gram av ren kärlek! Kommer ihåg det första ljud du gjorde ifrån dig, jag fick en varm känsla av glädje även fast jag hade en tuff förlossning. Du har gjort vårt liv sååå meningsfullt, du är vårt allt, jag och pappa kommer göra allt för dig och den otroliga kärlek vi har för dig är obeskrivlig! Du är en underbar dotter, du har alltid varit snäll redan som spädbarn, du har alltid bjudit på ditt vackra leende och din otroligt sköna energi du sprider är det finaste av allt. 1 år har gått fort, alldeles för fort men ojj va kul vi haft på vägen och det ska gudarna veta. Att fått följa dig och din underbara utveckling byter jag aldrig mot någonting och att få vara mamma till dig är det finaste någonsin. Idag firade vi dig genom att på morgonen väcka dig med sång, du blev så glad att vi fick applåder😍 Sen hade jag bakat en tårta till dig som du verkade gilla😊 Därefter kom mormor,farmor och farbror och du fick öppna presenter. Av mig och pappa fick du en trä gunghäst av märket jabadabdo, av farmor mumin kläder och en bok och av mormor pengar. Mera presenter av oss blir det på lördag. Din dag har varit toppen men på lördag ska vi fira dig ordentligt med dina vänner❤️ Grattis igen vår dotter, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA🎉💖🎉🎉💕 
Nyår
Julafton
Halloween
Babysim
Du och pappa
Du och mamma

Nostalgi

publicerat i Allmänt;
Påvägen hem åkte vi förbi kära Tranås där jag pluggade 2010/2011 förberdande polisutbildningen. Att åka in där och förbi min skola och där jag bodde var otroligt kul och häftigt. Det väcktes mycket blandade känslor men glädje för det mesta. Kändes så mäktigt att se boxningsgymmet där jag hängde och tränade den mesta tiden. Var faktist otriligt kul! Här får ni lite bilder.

Utställning av The dads

publicerat i Allmänt;
Vi gick och tittade på the dads utställningen som handlar om fördelningen av föräldrarledigheten, att det är så viktigt med jämn fördelning av föräldrarpeningen för utvecklingen av de band man får till sitt barn. Att bryta normen om att det är just kvinnors huvuduppgift att vara hemma och ta hand om barnen medans pappan har hand om försörjningen och jobbar är otroligt viktigt.Den främsta orsak till att många tyvärr i dagens samhälle  väljer det ekomoniska före uppfostran och att skapa ett band med sina barn som är just otroligt speciellt just den första tiden. Man hör ofta att det argument mammor och pappor använder om just fördelningen av dagar att vara hemma med sitt barn beror på att om pappan är hemma så förlorar man på den ekonomiska sidan så därför är det bra att kvinnan är hemma och mannen jobbar. Där tycker jag man får tänka till och fråga sig själv vad betyder mest, att vara hemma som pappa och ta lika mycket ansvar som mammor och att få ett starkt band mellan sitt barn eller att välja pengarna. Absolut så behöver man pengar för att försörja sin familj men att det alltid ska vara mannen som ska jobba och inte kvinnan får mig bli fundersam. Det gör otroligt mycket för barnet att båda föräldrarna är hemma med barnet och det är forskat.Sen gör ju alla som man själv vill men tyckte det var intressant och handlar om jämnstäldhet och att vara en del i barnens första år. Ska visa några texter av olika pappor som valt att dela med sig av sin tid hemma som pappaledig och hur viktigt det visar sig vara. Tyckte det var otroligt intressant och rekomenderar folk att gå på denna utställning. 
Skaparen av utställningen.