Huset fullt

publicerat i Allmänt;
Nu är det ju så att vi har fått besök av Léon och Chantal över nyår. De kom igår och åker 4 januari, så det kommer nog inte bli så mycket bloggande kanske under den tid de är här men ska försöka. Vi ska imorn fira in det nya året tillsammans enkelt men lyxigt. Det blir trerätters,musik, snack,dans och sen ut för kika på fyrverkerier. Idag har vi fixat oss och sen kollat lite på stan och storhandlat. Nu har Chantal rullat mitt hår och jag ska sova i detta sen öppna imorn för att välkomna nya året med små lockar😍 Önskar alla vänner och även fiender ett gott nytt år!🎉💥🎊


Presenter

publicerat i Allmänt;
Idag så fick vi äntligen de presenter Celine fått av mina mostrar i istanbul. Det är så fina presenter och det som är ännu roligare är att Celine är ensam om attha sånna fina kläder då de har stickat mycket förhand. Allt var så fint😍 Är så glad och tacksam. Kommer lägga ut bild på Celine i kläderna någon dag💕 Här är bilder på det hon fått. 
Sockor de stickat
kofta de stickat själva

Lamp Lover

publicerat i Allmänt;
Nu är det ju så att vår lilla Celine har fått ett stort intresse för lampor.Ampa dä👉Ampa Dä👆 när vi frågar vart är lampan Celine svarar hon- Ampa dä och pekar mot lampan👆 Såå söt, hela tiden ska hon ta sitt lilla pekfinger och säga ampa dä det är så sjukt roligt😂 Hon lär sig saker snabbt tycker jag, vilket är kul. Kanske blir en liten lampförsäljare vår lilla Celine😁😂 Har iaf en bild hon skulle kunna ha som reklambild isånnafall hehe.