Ettochetthalvtår

publicerat i Allmänt;

Idag är vår "lilla" dotter som inte längre är så liten hela ett och ett halvt år gammal. Det har fått sjukt fort och vet att det är tjat om att alla hela tiden snackar om att tiden går så fort men det är verkligen så. Känns som att det var igår du föddes. Dessa 18 månade har vart de absolut bästa tider mitt liv. Du är så energisk och busig, mamma och pappa älskar dig.

Arbetsintervju check!

publicerat i Allmänt;

Jahapp, imorse så lämnade jag Celine 08;45 och tänkte oh gud nu måste jag skynda mig så jag hinner till intervjun som är 09:10😁 Jag skyndar mig hem, tar fram mina betyg och sånt. Skyndar mig till bilen och kör dit. Tänker fan nu är jag lite sen vad ska de tänka nu. Kommer in varpå en man säger att jag kan sitta i fikarummet då de redan intervjuar någon. Sätter mig på fikarummet, det kommer anställda för att de har fikarast. De frågar mig vilken tid jag har intervju och då berättar jag klockan 09:10 pch klockan var då 20 över 9. Så jag sitter och dricker mjölkchoklad och pratar med de anställda, de var så trevliga och sköna:) Sedan kollar jag klockan igen och inser att något inte riktigt stämmer, jag har då kommit 09:10 istället för 10:10 alltså 1 timme för tidigt haha! Aja bättre tidigare än sent. Aja vad gör det när man fick ha en trevlig stund med de anställda😊 Sen så hinner man lands lite och nervositeten släpper lite. Sen fick jag komma in på intervjun och det kändes bra, jag är nöjd med min presentation om vem jag är och vad jag tycker och tänker, hoppas de vart nöjda men känns som om att vi klickade bra och att jag gjorde ett gott intryck på dom😊 Nu är det bara vänta på svar.

Intervju nästa!

publicerat i Allmänt;

För två veckor sen sökte jag tjänsten på Tillberga anstalten. Igår ville jag veta hur det låg till så jag skickade iväg ett mail till dom varpå jag fråga om hur det ser ut med urvalet av de som ska få komma på intervju. Sista ansökningstiden är 2/10. Får imorse mail av dom då han skriver att de inte fått min ansökan och ber mig söka igen, då fixar jag det och skickar iväg det. Sen sminkar jag mig och får ett samtal 30min senare, då var det han och ville att jag skulle komma på intervju👊 Snacka om att jag blev glad! 2014 januari sökte jag hos dom igen och fick jobbet men4 månader senare och då hade jag redan börjat på kirurgen. Så på torsdag ska jag på intervju hos kriminalvården, önska mig lycka till😊