Kreta,here we come!

publicerat i Allmänt;
Idag så åkte jag iväg till kära svärmor, vi skulle kolla resor, och hittade en bilig resa till Kreta. Detta är första gången jag åker utomlands för att bo på hotell och bara sola och bada, kommer bli hur najs som helst! den enda nackelen är väl att jag missar en helg med min älskling men denna helg ska vi spendera med varandra. Vårt flyg åker nu på söndag klockan 06:00 och vi är framme klockan 11:00 sen kommer vi hem tillbaka söndagen den 2 juni klockan 14:55. Alltså om ni bara visste hur glad jag är nu så skulle ni nog bli rädda haha. Ser verkligen fram emot detta. Här får ni lite bilder på vårt hotell, vi kommer flyga med SAS så det är bra.

mitt naturliga hår, lockar!

publicerat i Allmänt;
Så här fina naturliga lockar har jag och så dum som jag är plattar jag och förstör mitt fina hår, nu ska jag absolut ha mer naturligt! Haha jag är brun på bilderna för solade solarium idag. Imorn kommer ÄNTLIGEN min älskling hem, gud vad jag har saknat han!! går inte beskriva in glädje nu, gråter nästan av gglädjje, ååhhh va kul vi ska ha. Det är marknad i helgen oxå så det blir extra kul!

Jag är bara för duktig ibland ;)

publicerat i Allmänt;
Idag körde jag slut på mig jsälv i gymmet, körde ett tufft 30 minuters pass på crosstrainern vilket motsvarade 2 mål. sen åkte jag och sola solarium och köpte present till min älskling som snart fyller år. helt slut är jag med andra ord!