Uppdatering!

publicerat i Allmänt;

Fredag:
Efter skolan så bestämde jag mig för att gå hem till Chantal och bara ta det lugnt och umgås, vi gick först och handlade lite saker från mataffären. Det är alltid lika trevligt att umgås med den bruden! Vi hittar alltid på roliga saker att göra:)


Hahaha jag gillade verkligen den här matvagnen! :D
HAHAHA!

Tisdag:

Efter skolan så åkte jag tillsammans med några andra från klassen till Linköping för att kolla på hockey matchen HV71-LHC. Detta var första gången jag sett en hockeymatch live, det var verkligen hur coolt som helst. Det tråkiga var att HV71 vann med 4-1. Bjuder på ett videoklipp från hockeymatchen!:D


I Lördags!

publicerat i Allmänt;
Tjeeeenn!

Jag skriver lite om vad jag gjorde i Lördags för hann aldrig skriva då. Dagen började med att jag städa lite här hemma och lagade mat för jag skulle bjuda hem Jamal och Chantal på middag. Vid klockan 19:00 så kom dom och det var väldigt trevligt, vi åt massa gott och snackade om allt möjligt. sen gick vi ut och hade det trevligt och dansade. Jag bjuder på lite bilder från kvällen.

Jag!

Jag och Chantal!:D

Jag och chantal

Jag och Chantal

Det fina paret...Jamal och Chantal!

I fredags!

publicerat i Allmänt;
Tjuuuu!
I fredags så umgicks jag med Sanna och hennes underbara dotter Amanda. Vi shoppade lite kläder och umgicks:) Efter att jag varit med dom så skulle jag och Chantal ut och äta på resturang, det va jätte trevligt. bjuder på ett videoklipp med mig och Amanda!


Hon är såååå söt!