Nu jävlar är vi i gång!

publicerat i Allmänt;

Jag och Merlys tränade igår 30min zumba och sprang 2,5km på spåret.Idag så har vi kört 7km intervall på löpbandet,30min styrketräning,20 minuter bastu,5km promenad och nu blir det 1 timme zumba och så har vi käkat nyttig mat:tonfisk med cream fraich och ris med tomat och majs,Känns hur fucking bra som helst!!!! Ska träna intensivt nu i 2 veckor because we are fit for fight! Puss på er alla läsare!

Taggad inför imorgon!

publicerat i Allmänt;
Imorgon gäller det, då är det vårruset och det är sammanlagt 6000 tjejer som ska springa vårruset...spännande! Har ju tränat lite inför det men det är upp till bevis om jag klarar av att springa hela ruset men det tror jag att jag klarar ;) I fredags så blev det utgång med Monia:)

13,5 km and proud of my self ;)

publicerat i Allmänt;

Idag hade jag bestämt mig för att fortsätta min hårda träning, jag promenerade till gymmet i rask takt(3km) sen joggade jag 7,5 km på löpbandet och promenerade hem (3km) alltså sammanlagt har jag promenerat/joggat 13,5 km, and im proud of my self ;) Imorn kör jag ännu ett samma race som igår och idag för jag ska fan klara springa hela vårruset(5km) på Måndag :D Just nu är jag fett trött och har precis duschat och nu blir det att käka mammas dolma,fett gott:D