Semester

publicerat i Allmänt;Idag så lagade vi tacos till middag, vart väldigt sugen på tacos så då fick det bli taco,det var väldigt gott. Imorn åker jag och min älskling till Turkiet side på en sista minuten resa och ska bo på 4 stjärniga hotel, ser fram emot det :) hoppas alla får det härligt här hemma med väder och sånt.

Pasta a'la Aytano

publicerat i Allmänt;

Igår så lagade jag godaste pastaröran ever. Kokade tjocka penne pasta, stekte championer och gul paprika sneda hällde jag i matlagningsgrädde, grön pesto, lite sambaolek, feta ost och kryddor. När pastan blev färdig la jag i det i fyllningen och lät det sjuda upp litegrann ;) Verkligen något jag kan rekomendera :)

Svärdotter och svärmors dag

publicerat i Allmänt;

Fynd på hög nivå

Idag så åkte jag och svärmor och hälsade på Andreas mormor, hon är ju bara för underbar måste jag säga. Sen åkte vi till Eskilstuna jag och svärmor för lite shopping, blev lite fint fynd jag fick hem. Efter det avslutade vi dagen med att äta på Max. Dagen var toppen och ett toppen väder fick vi också :) när klockan blev 21:30 åkte jag och syrran en sväng till Yasemin vars bror fått en söt liten son som heter Josef så fin och liten :) Nu blir det sova, sov sött alla :)