Ussch

publicerat i Allmänt;
Vaknade idag helt kallsvettig och mådde illa, vet inte vrf jag blivit så den senaste tiden :/ Aja nu ska jag ta mer ner på stan och fixa lite ärenden som behöver göras. Sen så blir det inte så mycket ikv ska bara vila och ta det lugnt. Egentligen har jag ingen alls ork att ens ta mig ner på stan men  måste det :/  Hoppas ni alla får en toppen tisdag.

Måndag.

publicerat i Allmänt;
i natt så åkte min älskling till jobbet för sista gången. Han var tvungen att jobba mån-ons då han egentligen skulle vara ledig nu men men det går fort sen har jag han hemma i hela 5 underbara månader :D Idag så har jag inte alls gjort så mycket, jag kom nyss hem från ett grymt hårt träningspass. Förra måndagen då jag var på träningen såg jag på de som körde innan oss på ett fyspass och tänkte shiit det där skullle jag aldrig våga testa på och aldrig klara av att gå på, det träningspasset börjar  klockan 18:00 och det visste inte jag då jag hade glömt att thaiboxningen var klockan 19:00, så ja vad gör man då jo man märker ingenting i början av passet men sen börjar jag tänka shit vad detta pass e jobbigt, såhär brukar inte thaiboxningspassen vara och vrf använder vi inte boxningshandskarna  hmm sen efter passet då man nästan va helt död så säger hon i kassan skulle inte du på thaipasset, jag bah jo va inte detta thaipasset hahaha då hade jag gått på det passet som jag tänkte att jag aldrig skulle våga gå på. Iaf så var det hur bra träning som helst även ifall jag ligger halv död hemma nu haha. Nu ska jag verkligen vila och kanske till o med sova så jag får min skönhetssömn ;) Ha en fortsatt trevlig måndag allihopa.

Myspys med älsklingen

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
Min älskling är och spelar badminton med sina killkompisar och medans han gör det så har jag fixat käk åt oss och tänt lite ljus, tänkte överraska honom:) sen har jag även lagat tårta till min underbara vän Johanna som vi ska fira ikv:) bilder från kvällen kommer upp på bloggen sen;) ha en trevlig lördag alla mina trogna läsare<3