Nyttig smoothie

publicerat i Allmänt;
 
Denna drack jag igår morgon, den är gjord på ingefära,avokado,kiwi,naturell yogurt, blodapelsin och björnbär. Sur var den,lite god men nyttig:)

Yesterday

publicerat i Allmänt;
 
Igår var det en fin fin dag för mig. Först åkte vi till Örebro för att hälsa på en liten snabbis hos mosters pärla Ronahi och syrran Zozan, vi fick åka till babycafet för dom skulle vara där, jag älskar ju verkligen det stället för det är fullt med små bebisar haha. Ronahi var glad att få se mig och älsklingen och hon är såååå söt jag älskar henne så sjukt mycket, haha hon har fått två små tänder på nedre delen av käket Jätte gulligt. Köpte en jätte fin klänning till henne som hon kommer vara vacker i och ett par byxor. Efter att varit där en stund så åkte vi en sväng till Marieberg shoppingcenter och kollade runt. Nästa station blev Karlskoga, jag har bott där i 5 år när jag var liten, det blev känslomässigt att gå runt där och kolla på det området jag del vis växt upp som liten. Det var bokstavlingen svinkallt där så blev snabbt att kolla lite och sen åka till Hockeyn, Västerås mötte Karlskoga och vi vann yyeeeess! Kul var det och en dag att minnas. Bilder på Karlskoga och mitt gamla område där jag växte upp kommer sen men nu lägger jag ut lite bilder från igår. Ha det!

I love it

publicerat i Allmänt;
Gårdagens smoothie
Dagens lunch
 
Igår så gjorde jag mitt bästa köp EVER! Köpte en mixer, jar alltid velat ha en för att kunna göra goda smoothies och igår gjorde jag min första på vaniljyougurt+bär+bannan+mjölk omg va gott det blev. Idag så har jag bestämt mig  att gå på en smoothie diet, alltså på en dag äter jag 1 vanliG måltid och resten av dagen blir det olika nyttiga smoothies som har fiberhavregryn i sig. Idag gjorde jag en smoothie på Bär+banan+kiwi+blodapelsin+turkisk yogurt+Hallonyogurt+fiberhavregryn faaaan va gott det var! Ikväll blir den en lite mer nyttigare då blir det gjord på avokado+ingefära+turkisk yogurt och bär:) Detta ska bli kul och se om man går ner i vikt vilket jag verkligen tror:)