Stolta föräldrar

publicerat i Allmänt;

Under sommaren så har vår stora tjej försökt sluta med blöja. Först körde vi utan blöja hemma men ute fick hon ha blöja men nu så har hon bara blöja på natten. Detta är inte tack vare oss utan hon har på något sätt känt lite själv att hon velat sluta och att hon blivit mer och mer nyfiken på att kissa och skötta magen som mamma och pappa. Hon har även fått mycket beröm av dagisfröknarna att hon säger i god tid till att hon behöver gå på potta vilket är jätte kul❤️😊 vår duktiga tjej. Vi är så stolta. Jag själv hade inte alls räknat med att hon skulle bli blöjfri så snabbt och att hon skulle känna av sina signaler så tidigt och bra. Trodde med andra ord att det skulle bli jobbigare än såhär🙈 men hon är Såå duktig. 


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ch:

Ooohh duuktiga tjejen :D SÅ skönt när de är blöjfria :)
duktig hon är, och kanske hjälptes det att ta fram pottan i badrummet lite som vi pratade om? ju mer dem ser av den, desto mer "vet dem att den existerar och inte är lika "påtvingat" utan göra i sin egen takt och hennes takt har ju gått suuupert :) <3 <3 <3 Skickar en Jäääättestor klubba och massa godis till henne nu for great job :)

Svar: Tack vännen❤️ jaa alltså jag vart jätte förvånad över hur fort det gick för henne att bli bekväm med att vara blöjfri samt att det förekommer inget tjat om blöja från henne👌❤️😍 jo det är ju sant det du sa att ju mer den blir synlig desto mer intresse för pottan blir det ju😊 Hahaha hon tackar så mycket och tar emot godiset med öppna armar 🤣😘
Aytan Demirel

Kommentera inlägget här :